October 22, 2024
transfer elliniko

Η μεταφορά από το αεροδρόμιο στο Ελληνικό είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, με διάφορους τρόπους. Η περιοχή του Ελληνικού, πρώην χώρος του παλιού αεροδρομίου της Αθήνας, βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης και είναι δημοφιλής για τις παραλίες της και τα νέα έργα ανάπτυξης.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Μπορείτε να κάνετε κράτηση online πριν από το ταξίδι σας. Έτσι, θα έχετε το αυτοκίνητο έτοιμο μόλις φτάσετε. Με το αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στο Ελληνικό σε περίπου 30-40 λεπτά, ανάλογα με την κίνηση.

Ταξί και Υπηρεσίες Ραδιοταξί

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε ένα ταξί από το αεροδρόμιο. Υπάρχουν πολλές πιάτσες ταξί έξω από τις αφίξεις. Τα ταξί είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το Ελληνικό κοστίζει περίπου 35-40 ευρώ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα, η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη. Για μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ραδιοταξί ή εφαρμογές όπως το Uber και το Beat.

Δημόσιες Συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι μια οικονομική επιλογή. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο X96 από το αεροδρόμιο. Το λεωφορείο αυτό πηγαίνει προς την περιοχή του Πειραιά, κάνοντας στάσεις σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού. Το εισιτήριο κοστίζει περίπου 6 ευρώ και η διαδρομή διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα με την κίνηση. Άλλη επιλογή είναι το μετρό. Η γραμμή 3 του μετρό ξεκινά από το αεροδρόμιο και φτάνει μέχρι την Αγία Μαρίνα. Από εκεί, μπορείτε να αλλάξετε γραμμή και να φτάσετε στο Ελληνικό.

Ιδιωτικές Μεταφορές και Shuttle Services

Μια πιο άνετη, αλλά πιο ακριβή επιλογή, είναι οι Athens transfers to Elliniko. Πολλές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες με σοφέρ που μπορούν να σας μεταφέρουν απευθείας στο Ελληνικό. Μπορείτε να κλείσετε αυτές τις υπηρεσίες online ή μέσω τηλεφώνου. Ο οδηγός θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας. Οι τιμές για αυτές τις υπηρεσίες ξεκινούν από περίπου 50 ευρώ. Μια άλλη επιλογή είναι τα shuttle services. Είναι πιο οικονομικά από τις ιδιωτικές μεταφορές αλλά πιο αργά από τα ταξί. Κάνουν στάσεις σε διάφορα ξενοδοχεία και σημεία ενδιαφέροντος.

Κοινόχρηστα Ποδήλατα και Scooter

Για τους πιο περιπετειώδεις, υπάρχουν και οι επιλογές των κοινόχρηστων ποδηλάτων και scooters. Αν και δεν είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για μεταφορά από το αεροδρόμιο, μπορεί να είναι μια διασκεδαστική επιλογή. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να ενοικιάσετε ποδήλατα ή scooters για μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη.

Συμπέρασμα

Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο στο Ελληνικό, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που καλύπτουν κάθε προϋπολογισμό και ανάγκη. Η διαδρομή είναι σχετικά σύντομη και η πρόσβαση εύκολη. Έτσι, θα βρεθείτε σύντομα στην όμορφη περιοχή του Ελληνικού, έτοιμοι να απολαύσετε τις παραλίες, τα εστιατόρια και τις ανέσεις που προσφέρει.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *