July 12, 2024
Μέλλον SEO

Το μέλλον του SEO δεν αφορά πια τη δημιουργία συνδέσμων. Τώρα, μην με παρεξηγήσετε, τα backlinks εξακολουθούν να είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης της Google, αλλά δεν πρέπει να είναι η κύρια εστίασή σας όταν κάνετε SEO στον ιστότοπό σας. Οι περισσότεροι «ειδικοί» SEO θα σας πουν ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε την προβολή στις μηχανές αναζήτησης είναι η δημιουργία συνδέσμων.

Όσο περισσότερους συνδέσμους υψηλής ποιότητας δημιουργείτε, τόσο υψηλότερη είναι η αναγνώριση της επωνυμίας σας και η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής σας θα βελτιώνεται, ενώ αυτό είναι αλήθεια, εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες. Ακόμη και πριν από την εισαγωγή της ενημέρωσης Google RankBrain, η οποία δίνει προτεραιότητα στη συνάφεια, το πλαίσιο και την ποιότητα, είδαμε ήδη αλλαγές. Ο αλγόριθμος RankBrain εστιάζει στην πρόθεση του χρήστη ως πρωταρχικό στόχο.

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην πρόθεση του ερευνητή προτού μπορέσετε να δημιουργήσετε συνδέσμους. βασικό seo και βελτίωση της κατάταξης στο Google Το SEO γίνεται πιο οπτικό Οι μηχανές αναζήτησης είναι ολοένα και πιο ικανές να ανακαλύπτουν εικόνες, βίντεο και άλλο οπτικό περιεχόμενο λόγω των συνεχιζόμενων εξελίξεων στην τεχνητή νοημοσύνη. Επειδή τα βίντεο έχουν πιο εξαιρετικό οπτικό περιεχόμενο, συνιστούμε στους δημιουργούς να βελτιστοποιούν το περιεχόμενό τους γύρω από οπτικό περιεχόμενο, όπως βίντεο YouTube. Αυτό γίνεται με τη βελτιστοποίηση των ετικετών τίτλων, των περιγραφών Meta, των ετικετών και φυσικά της διάρκειας του βίντεο.

Η κατοχή μιας επωνυμίας θα είναι ακόμη πιο σημαντική

Το μέλλον του SEO, σύμφωνα με τον Neil Patel, είναι η δημιουργία ενός brand. Η επωνυμία σας θα αναπτυχθεί και σύντομα θα κατατάσσεστε καλύτερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης εάν προσφέρετε εξαιρετική αξία στους ακόλουθούς σας. Ενώ είστε γνωστός ως επωνυμία, γίνεται πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε συνδέσμους και να βελτιώσετε το SEO και την κατάταξή σας στο Google. Τα άτομα που σας αναζητούν στο διαδίκτυο σας παρέχουν εξουσία, την οποία μπορείτε να αυξήσετε τη ζήτησή σας όταν αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που σας αναζητούν. Το Ιατρικό μάρκετινγκ πλέον στην Ελλάδα είναι ένας από τους δημοφιλείς κλάδους.

Το SEO μετατοπίζεται προς το κινητό

Οι κινητές συσκευές είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος σύνδεσης στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες. Ο ιστότοπός σας πρέπει να έχει ανταποκρινόμενο σχεδιασμό από την αρχή. Εάν η συσκευή σας είναι μικρή, θα πρέπει να προσαρμόσει τη διάταξή της για να σας φιλοξενήσει. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Google, ο ιστότοπος που αναπτύσσετε θα πρέπει να είναι φιλικός προς κινητά και να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές. Οι ιστότοποι που δεν είναι φιλικοί προς κινητά τιμωρούνται από την Google. Η κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων χρειάζεται σχέδιο και μελετημένη σκέψη.

Η φωνητική αναζήτηση είναι το μέλλον

Πολλοί άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι η Cortana, το Google Voice Search, το Siri και το Amazon Echo είναι οι καλύτεροι εικονικοί βοηθοί.

Συνήθως, οι φωνητικές αναζητήσεις είναι μεγαλύτερες και πιο συνομιλητικές. Επομένως, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να επικεντρώνεται σε λέξεις με αυτά τα χαρακτηριστικά. Προσθέστε περισσότερο έναν τόνο συνομιλίας στο ιστολόγιό σας χρησιμοποιώντας πιο καθομιλουμένη γλώσσα και κάνοντας εκτενή έρευνα λέξεων-κλειδιών για μεγάλες φράσεις. Οι μηχανές αναζήτησης ιστοτόπων όπως η Google γίνονται πιο έξυπνες, καθιστώντας δυσκολότερη την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσω άθλιων στρατηγικών βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO).

Ωστόσο, με την τεχνητή νοημοσύνη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόθεση των χρηστών, η κατάταξή σας στο Google θα μπορούσε να ανέβει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, εάν μπορείτε να δώσετε πλήρη αξία και να απαντήσετε στα ερωτήματα των ερευνητών σας.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *