July 12, 2024
συμβουλές ανάκτησης δεδομένων

Εάν αναζητάτε επαγγελματίες για ανάκτηση δεδομένων γτου υπολογιστή σας, υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψη για μια αποτελεσματική διαδικασία. Είναι γνωστό ότι ο σκληρός δίσκος είναι ένα σημαντικό εξάρτημα στον εξοπλισμό μας, γιατί λειτουργεί συνεχώς σε ασταμάτητα στροφές. Αν και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όπως προτείνεται από ειδικούς είναι η καλύτερη λύση όταν συμβαίνει ένα απρόβλεπτο ατύχημα όπου υπάρχει πιθανότητα απώλειας δεδομένων, σε αυτήν την ανάρτηση θα καλύψουμε μερικές χρήσιμες λύσεις για την ανάκτηση δεδομένων.

Συμβουλές Ανάκτησης δεδομένων και οδηγίες

Εάν έχετε ήδη περάσει από το κουραστικό έργο να έχετε έναν κατεστραμμένο σκληρό δίσκο, θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα σε σημείο να γίνει εφιάλτης. Αυτό που συμβαίνει με αυτό το μέρος του υπολογιστή είναι ότι με την αποθήκευση όλων των αρχείων και των προγραμμάτων μας γίνεται πολύ πιο πολύτιμο.

Άλλα μέρη του υπολογιστή μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν, αλλά όχι ο σκληρός δίσκος, όπου κινδυνεύουν πολύ περισσότερα. Επομένως, πριν προχωρήσετε για να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα, μπορείτε να δοκιμάσετε εάν μπορούν να λυθούν με άλλο τρόπο.

Πριν σας δημιουργηθεί άγχος, φοβούμενοι να χάσετε τα δεδομένα σας, ελέγξτε αν το πρόβλημα βρίσκεται στον σκληρό δίσκο, μερικά είναι πολύπλοκα να λυθούν αλλά όχι αδύνατο, επειδή μπορεί να είναι ένα τρίτο στοιχείο, όπως το ρεύμα. Να θυμάστε ότι ο έλεγχος εάν το πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο ή η απώλεια δεδομένων είναι επιλύσιμο είναι στη διάθεσή σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τον υπολογιστή και να ξεβιδώσουμε τον σκληρό δίσκο για να τον ελέγξουμε.

Μόλις ενεργοποιήσουμε τον υπολογιστή πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά εάν ο δίσκος περιστρέφεται.

Πώς το αντιλαμβάνεστε αυτό;

Είναι πολύ απλό, μόνο αν περιστραφεί ο δίσκος θα είναι κάτι παραπάνω από επαληθευμένο, θα παρατηρήσετε επίσης ότι παράγεται ένας ελαφρύς θόρυβος. Σε περίπτωση που δεν κάνει ήχο ή δεν φαίνεται να γυρίζει, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε ηλεκτρική βλάβη και όχι απλώς σε σκληρό δίσκο. ανάκτηση φωτογραφιών μουσικά βίντεο whassapp.

Θυμηθείτε ότι υπάρχουν εκατοντάδες σεμινάρια στο διαδίκτυο που προσπαθούν να εξηγήσουν πώς να επισκευάσετε έναν σκληρό δίσκο με ηλεκτρικά προβλήματα, ωστόσο, το πιο ενδεδειγμένο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να απευθυνθείτε σε ειδικούς για ανάκτηση δεδομένων.

Πολλά από τα προβλήματα σφαλμάτων υπολογιστή ή Mac που καταλήγουν σε απώλεια δεδομένων ανήκουν στο λογισμικό. Ξαφνικά ο υπολογιστής σταματά να λειτουργεί και σβήνει και δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας, πηγαίνετε στον τεχνικό και σας αναφέρουν ότι πρέπει να κάνετε μια μορφή, αλλά ότι μπορεί να χάσετε τα δεδομένα επειδή δεν δημιουργήσατε ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας.

Μπροστά σε αυτές τις καταστάσεις που προφανώς δεν έχουν λύση, ο Κέλατος αναδεικνύεται ως η ελπίδα να τις ανακτήσει όλες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σας προτείνουν να παγώσετε τον σκληρό δίσκο και ενώ είναι αλήθεια ότι η υπερθέρμανση επηρεάζει τη λειτουργία του, δεν συνιστάται, όπως λένε, να τον βάλετε στην κατάψυξη για λίγα λεπτά, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο τρελό από το να κάνετε.

Λάβετε υπόψη σας λοιπόν: Όταν έχουμε ήδη αποκλείσει τη φυσική αστοχία του σκληρού δίσκου, είναι καιρός να εστιάσουμε στο λογικό ή στο λογισμικό του μέρος. Τα δεδομένα μπορεί να έχουν χαθεί για διάφορους λόγους, όπως κατεστραμμένους τομείς, τυχαία διαγραφή ή παρουσία κακόβουλου λογισμικού γενικά (ή ransomware ειδικότερα).

Σε αυτήν την περίπτωση θα δούμε την ανάκτηση των δεδομένων, αν έχει συμβεί καθώς έγινε η διαγραφή. Για αυτό θα είναι σημαντική η ανάλυση ενός ειδικού για να καθοριστεί ποιο είναι το διορθωτικό μέτρο που πρέπει να ληφθεί για αυτές τις περιπτώσεις.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *